LSTGM

Regulament de inscriere


Instructiuni pentru autori: Click aici !

PREZENTAREA LUCRARILOR SE VA FACE IN LIMBA ENGLEZA, IAR REZUMATELE LUCRARILOR VOR FI INSCRISE PE SITE IN LIMBA ENGLEZA.*

NU FOLOSITI DIACRITICE NICI IN NUME SI NICI IN TEXTUL REZUMATULUI - FOLOSIREA ACESTORA POATE PRODUCE PROBLEME LA GENERAREA CARTII DE REZUMATE. VA MULTUMIM ANTICIPAT PENTRU INTELEGERE!

Pentru redactarea lucrarilor se foloseste numai Office 2003 sau 2007. Va multumim!

Primul camp al formularului de inscriere, "Titlu", se completeaza cu titlul lucrarii. Titlul va fi scris in totalitate cu majuscule.

Urmatorul camp, "Prim autor", se va completa cu numele autorului, in forma: Nume Prenume (ex: Georgescu George);

Pentru fiecare lucrare se pot inscrie maximum 1prim autor, 4 autori, 3 coordonatori. Va rugam nu depasiti aceasta limita! Numele inscrise in plus fata de aceasta limita nu vor fi luate in considerare.

Fiecare student sau medic se poate inscrie ca si prim autor la maxim 2 lucrari, iar ca si autor la maxim 3 lucrari.

Pe campul corespunzator inscrierii autorilor va fi completat numele unui SINGUR autor, pentru adaugarea de campuri suplimentare folositi butonul de adaugare (inscriptionat cu un semn plus, + ).

Pe campul corespunzator inscrierii coordonatorilor va fi completat numele unui SINGUR coordonator, pentru adaugarea de campuri suplimentare folositi butonul de adaugare (inscriptionat cu un semn plus, + ).

Coordonatorul trebuie sa fie medic cadru universitar (Sef Lucrari, Conferentiar Universitar, Profesor Universitar), doctor in stiinte medicale (PhD).

In campul "Universitatea" alegeti optiunea corespunzatoare din drop-meniul pus la dispozitie;

In caz ca Universitatea de la care proveniti nu se regaseste intre optiunile afisate, titulatura completa a acesteia se va completa in campul urmator;

In campul "Sectiunea" se va alege optiunea corespunzatoare din meniu;

In campul "Mod de prezentare" se va alege optiunea corespunzatoare din meniu;

Rezumatul lucrarii se va completa in campul "Rezumatul lucrarii";

Rezumatul lucrarii trebuie sa contina:

Va rugam nu completati rezumatul cu majuscule.

Intrucat rezumatele vor fi procesate automat, dupa editarea rezumatului in campul corespunzator, folositi butonul "Remove Format" pentru a evita aparitia de eventuale erori in aranjamentul in pagina a cartii de rezumate;

Completati corespunzator campul "Email" intrucat e-mailurile invalide vor fi respinse automat.

Alegeti o parola care va fi corelata cu titlul lucrarii inscrise.

Accesand meniul "Inscriere >>> Status Lucrare" puteti urmari statusul lucrarii dvs. (validare, etc.); pentru accesarea acestui meniu folositi numele primului autor si parola aleasa la inscriere.

*Optional, prezentarea poate fi sustinuta si in limba romana.