LSTGM

Despre LSTGM


Principalul obiectiv al Ligii Studentilor din Tg-Mures este de a lupta pentru respectarea drepturilor esentiale, materiale si intelectuale ale studentilor UMF Tg-Mures, sa asigure participarea activa la conducerea efectiva in invatamantul institutionalizat autonom.

Aceasta are scopul de a cultiva valorile stiintifice, istorice, culturale, profesionale, afirmarea profesionala a studentilor, promovand competitivitatea, competenta profesionala, bazate pe principii etice, egalitate, moralitate, echilibru si proportionalitate.

LSTGM a dobândit statut juridic de la 1 martie 1990. De atunci, a reusit sa se stabileasca in randul studentilor prin intermediul multelor si diversificatelor activitati.

Ca o asociaţie care reprezinta studentii intr-o relatie cu universitatea noastra, avem scopuri si numeroase obiective, printre ele sunt: de a promova, de a apara si cultiva valorile profesionale, sociale, culturale si economice a studentilor; sa se integreze in sistemul educational romanesc si european, sa promoveze si sa puna in aplicare programe, proiecte in colaborare cu alte asociatii, astfel incât sa putem facilita schimburile de experienta intre universitati, si altele.